دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 233071
    تاریخ انتشار: 22/فروردين/1400 - 20:38

    ۸ کیلومتر تا آزادی قلب یمن/کمپ آوارگان «السویداء» آخرین پروژه سعودی‌ها برای خرید زمان در مارب + نقشه میدانی و عکس

    رزمندگان یمنی از محور شمال غرب به ۸ کیلومتری شهر مارب رسیده اند و ائتلاف سعودی با دروغ پراکنی در خصوص کمپ آوارگان «السویداء» به دنبال وقت کُشی و فرار از شکست است.

    ۸ کیلومتر تا آزادی قلب یمن/کمپ آوارگان «السویداء» آخرین پروژه سعودی‌ها برای خرید زمان در مارب + نقشه میدانی و عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» در روزهای اخیر رزمندگان یمنی بیشترین توان خود را در محور شرقی بخش صرواح (حومه غربی شهر مارب) متمرکز کردند و موفق شدند بخش های قابل توجهی از مناطق اشغالی را پاکسازی و مواضع را به طور کامل تثبیت کنند.

    یک منبع میدانی که تحولات را در حومه غربی شهر مارب از نزدیک دنبال می کند به جزئیات درگیری ها اشاره کرد و گفت: نیروهای یمنی پس از تثبیت مواضع در منطقه «ایدات الراء غربی» ، عملیات را به سمت مناطق شرقی ادامه دادند.

    براساس اطلاعاتی که این منبع میدانی در اختیار گذاشته است، رزمندگان یمنی پس از درگیری های سنگین در این محور توانستند کوه «ایدات الراء» را از لوث وجود عناصر ائتلاف سعودی پاکسازی و به طور کامل امن کنند.

    این منبع میدانی با بیان این که با پاکسازی های صورت گرفته در این محور، رزمندگان به ۱۱ کیلومتری شهر مارب رسیدند، افزود: مقصد بعدی نیروهای در این محور پیشروی به سمت مناطق و کوه های «ذات الراء، طلعه الحمراء و...» خواهد بود.


     

     

    در محور شمال غرب شهر مارب (حومه شرقی سه راه الکسارات) نیز پیشروی هایی صورت گرفته و رزمندگان با حملات گسترده موفق شدند نیروهای ائتلاف را عقب برانند و کوه های «حمه الذیاب، الخشب و خلفان» را بازپس بگیرند و به کنترل دربیاورند.

    نیروهای یمنی با آزادی این ارتفاعات مهم و راهبردی موفق شدند از این محور خود را به ۸ کیلومتری شهر مارب برسانند و وحشت را بر اردوگاه ائتلاف سعودی حاکم کنند؛ مقصد بعدی رزمندگان در این محور مناطق «الدش، الخرج الایمن، الخرج الاسفل، عطران و...» است.
    ۸ کیلومتر تا آزادی قلب یمن/کمپ آوارگان «السویداء» آخرین پروژه سعودی‌ها برای خرید زمان در مارب + نقشه میدانی و عکس
    اعلام الحربی

    به گزارش مشرق، کمپ آوارگان «السویداء» نیز که در روزهای گذشته به یک پروژه خبرسازی و دروغ پراکنی برای رسانه های ائتلاف و متهم کردن رزمندگان تبدیل شده در حدفاصل کوه های «الخشب و حمه الحمراء» واقع شده است.

    سعودی که ضربات مهلکی را در روزهای اخیر از سوی نیروهای یمنی متحمل شده و شکست و از دست دادن شهر مارب را قطعی می داند یک جنگ رسانه ای را به راه انداخته و به دروغ مدعی شده که رزمندگان به کمپ آوارگان «السویداء» حمله و غیرنظامیان را هدف قرار می دهند.

    ائتلاف که افراد ساکن در این کمپ را به سپری انسانی برای فرار از شکست تبدیل کرده با جنجال رسانه ای به دنبال وقت کشی و زمان خریدن است و در مقابل رزمندگان در این محور سرعت پیشروی ها را کم کردند تا آسیبی به کمپ وارد نشود.

    خبرسازی رسانه های سعودی در حالی صورت می گیرد که رزمندگان با اطلاع از هدف ائتلاف برای مظلوم نمایی و سپر کردن آوارگان، وارد کمپ نشده اند و ترجیح داده اند راهبرد دیگری را در دستور کار قرار دهند تا صدمه ای به غیرنظامیان وارد نشود.

    البته باید توجه داشت شمار زیادی از آوارگانی که در کمپ السویداء ساکن شده اند اعضای خانواده های گروهک های تروریستی القاعده و داعش هستند که پس از پاکسازی مناطق شمالی استان البیضاء به استان مارب منتقل شدند.

    ۸ کیلومتر تا آزادی قلب یمن/کمپ آوارگان «السویداء» آخرین پروژه سعودی‌ها برای خرید زمان در مارب + نقشه میدانی و عکس

    به گفته منابع میدانی، همزمان با نزدیک شدن نیروهای ارتش و رزمندگان انصارالله به شهر مارب، ائتلاف سعودی از اعتراض گسترده و قیام مردم هراس دارد و همین مسئله باعث شده به بهانه شیوع کرونا تردد شبانه را ممنوع اعلام کند و به بیان واضح تر حکومت نظامی برقرار کرده است.

    از سویی دیگر، اختلاف شدند میان مزدوران، تروریست ها و گروه های شبه نظامی ائتلاف بر سر مسئله دفاع یا عقب نشینی از مارب سعودی ها را نگران و به این نتیجه رسانده که درگیری میان آنان قریب الوقوع است و با بهانه کردن کرونا به دنبال مدیریت شهر است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما